Dag 0 fredag 13 maj
Ankomst till Jönköping under eftermiddagen för samtliga i truppen. Startar med gemensam middag på pizzeria Catarina ett stam hak för curlare när man spelar i Jönköping. Incheckning på hotellet och alla får sina kläder. Sedan 19:30 är det dags för Team Meeting detta år sker det digitalt. Nu dag för sängen imorgon har vi träning och fotografering 10:00.

Dag 1 lördag 14 maj
Jippi idag får vi beträda isen. Ser fantastiskt ut inne i curlinghallen som nu förvandlats till en arena. 12min träning per bana är vad som erbjuds men är man effektiv hinns det med många stenar. Skönt med lite istid nu efter två veckors uppehåll sedan vi var här på träningshelg.

Dag 2 söndag 15 maj
Idag har vi dubbla matcher så frukost kl 07:00 och träning 8:30. Vi Möter Schweiz i första match. Vi har bästa tee dragning och hammaren i första. Tyvärr lyckas dom stjäla 1 och vi blir tvingade att ta 1 i andra. I tredje missar vi lite och tappar 3 men kommer tillbaka starkt i fjärde efter en snygg dubbel run back av Olle och tre fina dragningar runt på utsidan av Alfons och Axel och vi tar 3 poäng tillbaka. I andra halvan av matchen får vi jaga och efter att ha satsat allt på att stjäla i åttonde tar dom en 4:a och vi ger upp matchen 5-10. Nya tag ikväll mot Norge. Skönt att tjejerna vann sin första match mot Schweiz i eftermiddag med klara 7-3.

Dag 3 måndag 16 maj
Lungnare start idag med sovmorgon och senare frukost. Kollar lite på tjejernas match och tar sedan en promenad innan lunch. Idag äter vi buffén på RC. Match mot Tysklad kl 14:00, idag ersätter Alexander Palm Jonas Bergens på första positionen. Ollle och Alfons står för teedragning, Olle lägger nästan perfekt på locket men Alfons drar tyvärr kort och dom vinner hammaren. Bra start på matchen men vi lyckas inte riktigt få våra tvåor utan blir bara ettor och vi tappar lite första halvan men är med i match. En lite för offensiv 7e omgång gör att de tar 3 och vi ligger ned 3-7. Nu satsar på att ta tillbaka 3an i 8e men missar lite och det blir en stulen etta och matchen är över. Nu blir det andra aktiviteter för att skingra tankar (discgolf) och ladda om till morgondagens två matcher mot Korea och New Zeeland.

Dag 4 tisdag 17 maj
Två matcher idag och Norges nationaldag. Självklart uppmärksammade speakern Rolf Wickström Norge lite extra denna dag. Första match mot Korea kl 09:00, matchen börjar jämt men i 6e går vi hårt för att stjäla men  det slutar med fyra poäng till Korea och ledning 8-2. I sjunde försöker vi få ett storbo men måste dra till locket för 1 och vi ger upp matchen 3-8. Nu laddor vi om  inför kvällens match mot Nya Zeeland. Här börjar det bättre och vi tar 4a redan i först och därefter kontrollerar vi matchen och dom ger upp efter sjätte när  vi leder 9-3. Skönt med en första vinst.
Dag 5 onsdag 18 maj
Idag har vi en match kl 14:00 mot Italien. En viktig match för att kunna komma top 7 som är direktkvalificerade till nästa års JVM. Tyvärr slutar det med försluts 3-4 efter en jämn match där Italien har hammaren i 10e omgången.
Dag 6 torsdag 19 maj
Idag möter vi USA i morgonmatchen och ikväll möter vi Skottland. Än finns chansen att klara nedflyttning till B-gruppen. Matchen mot USA är jämn och vi spelar ganska bra men kommer igen fel i omgångarna på slutet och måste stjäla i sista för vinst och det lyckas inte utan USA vinner 8-9. Nya tag mot Skottland ikväll.  Efter en otroligt jämn teedragning som vi vinner 11.6cm och skottarna 13.8cm. Vi tvingast ta ett i första och Skottarna tar 2 i andra matchen fortsätter så de tar flera poäng med hammaren och vi tvingas ta ettor. Matchen slut efter 8a 4-11.
Dag 7 fredag 20 maj
Sista gruppspelsmatch idag mot Kanada kl 14:00. Det blir en jämn match och det känns som vi kan vinna 3-3 efter sjunde men dom har hammaren i 8e och tar 2 till 3-5. I nionde stjäl Kanada ett och vi måste ta 3 i sista och det går inte. Nu får vi sikta in oss på att heja på tjejerna som spelar sin sista gruppspelsmatch ikväll och har chans på slutspel om alla matcher går rätt. Tre spännande och jämna matcher som alla måste sluta på rätt sätt för att Sverige ska gå till slutspel. Sverige möte Korea och efter en 6a i 5e blir det en ganska komfortabel seger 10-5. Nu hejar vi på Schweiz som måste slå Lettland vilket dom till sist gör med 6-4. Sedan måste Japan slå Kanada, en match som går till skilje och Japan har hammaren. En chap på sista ger Japan segern och Sveriges tjejer är i semifinal.
Dag 8 lördag 21 maj
Semifinaler killar 14:00. Tyskland möter Kanada och Norge möter Skottland. Både Tyskland och Skottland får tidigt ledningen i matcherna men det blir ändå jämt ända in till sista stenarna men Tyskland vinner och Skottland vinner. Nu laddar vi med promenad och mat inför tjejernas semifinaler kl 19:00. Sverige möter Norge och USA möter Japan. Båda matcherna blir jämna och avgörs på sista stenarna. Sverige Norge står 4-4 inför sista och Sverige har hammaren. Moa har en öppen chap för vinst på sista sten och den sitter perfekt, Sverige är i final. Japan stjäl 3 i nionde till 7-3 och efter en fin dubbel av Japanska skippern med första sten är matchen slut och Japan vinner 7-3. Imorgon är det final Sverige-Japan kl 14:00.